DE NR 1 IN BELGIE IN KINDERQUADS -ONDERDELEN-REPARATIE

NU GRATIS HELM BIJ AANKOOP KINDERQUAD

LOKISA GEEL WORDT GERUND DOOR NICOLE EN MARC ,

U KOMT ALTIJD BIJ HUN TERECHT MET AL UW VRAGEN OVER KINDERQUADS 

NICOLE EN MARC WILLEN ZO DICHT MOGELIJK IN CONTACT STAAN MET HUN KLANTEN OM EEN 200% SERVICE TE VERLENEN VOOR EN NA DE VERKOOP

WHAT U SEE IS WATH U GET
Meer info

Quad kleding voor uw kind

Als u uw kind optimaal wilt beschermen, opteer dan voor onze crosskleding en quad kleding in Geel te verkrijgen bij Kinderquads Lokisa. Crosskleding zorgt niet alleen voor meer veiligheid, maar het maakt de quadervaring van uw kind nog spannender. Naast broeken, schoenen en jassen kan u ook bij ons terecht voor handschoenen, harnassen, brillen en helmen.

Oplossing voor elk budget

Zo kan u uw kinderen met een gerust hart laten rondcrossen. Op aanvraag bestellen we uw toebehoren in alle maten en kleuren. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord over de eindeloze mogelijkheden. Voor elk budget vinden we vast de juiste oplossing.

Leveringen in heel België

U kan uw benodigdheden telefonisch bestellen. Daarnaast kan u onze toebehoren in onze toonzaal in Geel bekijken en ter plaatse een aankoop doen. We garanderen sowieso een snelle en correcte service.

Vraag ons meer informatie

Interesse in de kinderquad kleding van Kinderquads Lokisa in Geel? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie! Ook voor de verkoop van quads kunt u bij ons terecht.

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren