DE NR 1 IN BELGIE IN KINDERQUADS -ONDERDELEN-REPARATIE

WIJ TONEN U GEEN FOTO S VAN GROTE QUADS MET DE PRIJS VAN DE KLEINSTE EN NADIEN U VERTELLEN SORRY ...ZIJN PRIJZEN VANAF 

LOKISA GEEL WORDT GERUND DOOR NICOLE EN MARC ,

U KOMT ALTIJD BIJ HUN TERECHT MET AL UW VRAGEN OVER KINDERQUADS 

NICOLE EN MARC WILLEN ZO DICHT MOGELIJK IN CONTACT STAAN MET HUN KLANTEN OM EEN 200% SERVICE TE VERLENEN VOOR EN NA DE VERKOOP

WHAT U SEE IS WATH U GET
Meer info

Kinderquads mee met de nieuwste trends

Wenst u veilige en recente kinderquads in Geel of omgeving? En heeft u graag een uitgebreide keuze? Dan bent u bij Kinderquads Lokisa aan het ideale adres! U kan uw kinderquad komen afhalen of de onderdelen bestellen en alles voordelig zelf monteren. Leveren aan huis is tevens mogelijk.

Wandel rond in onze toonzaal

In onze ruime toonzaal kan u op afspraak onze kleurrijke kinderquads in diverse formaten bewonderen. Ook in het weekend en ’s avonds verwelkomen wij u graag. Alle modellen voldoen aan de veiligheidsvoorschriften en werden grondig gekeurd. Tijd te kort om langs te komen? Dan kan u uw kinderquad ook via de telefoon kopen. We garanderen sowieso concurrentiële prijzen.

Professioneel advies

Als u niet thuis bent in de wereld van de kinderquads, helpen wij u graag verder. We bieden vrijblijvend, professioneel advies en informeren u over de nieuwste trends en technologieën. Zo bent u zeker van een verantwoorde aankoop.

Overtuigd over onze kinderquads? Contacteer Kinderquads Lokisa in Geel dan snel voor uw afspraak! De verkoop van quads is nu eenmaal onze specialiteit.

Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren