DE NR 1 IN BELGIE IN KINDERQUADS -ONDERDELEN-REPARATIE

NU GRATIS HELM BIJ AANKOOP KINDERQUAD

LOKISA GEEL WORDT GERUND DOOR NICOLE EN MARC ,

U KOMT ALTIJD BIJ HUN TERECHT MET AL UW VRAGEN OVER KINDERQUADS 

NICOLE EN MARC WILLEN ZO DICHT MOGELIJK IN CONTACT STAAN MET HUN KLANTEN OM EEN 200% SERVICE TE VERLENEN VOOR EN NA DE VERKOOP

WHAT U SEE IS WATH U GET
Meer info

Shop navigation

Groot assortiment kinderquad onderdelen

Wilt u zelf kinderquad onderdelen in Geel en omgeving vervangen of uw kinderquad volledig samenstellen? Koop dan uw kinderquad onderdelen voordelig bij ons. Onze speciaalzaak Kinderquads Lokisa bezit een ruime stock die continu aangevuld wordt. Wij hebben alle kinderquad onderdelen in huis en bestellen regelmatig bij. Op die manier hoeft u er nooit lang op te wachten.

Veilig bij u thuis bezorgd

Zowel voor een enkel stuk als een volledige pakketvorm versturen we uw onderdelen veilig via de post. Bij onverhoopte problemen krijgt u steeds een correcte garantie.

Continu bereikbaar

Ondervindt u problemen bij het monteren van uw quad? Gaat de reparatie of vervanging van uw quad niet zo vlot als u hoopte? Dan staan onze ervaren vakmannen continu voor u klaar. We helpen u graag verder om uw quad helemaal in orde te krijgen.

Contacteer ons vandaag nog

Overtuigd over de kwaliteit van onze quad onderdelen? Vraag dan vandaag nog meer informatie aan bij Kinderquads Lokisa in Geel. Ook voor de verkoop van quads kunt u bij ons terecht.


Flexibel

Steeds bereikbaar
Dankzij onze flexibiliteit...

Contacteer ons snel !

Contacteren